Direktlänk till inlägg 13 januari 2015

Silly Season: Senaste ryktena och done deals

Av Rickard - 13 januari 2015 14:15

Manchester United


Sedan Louis van Gaal tog över Manchester United i somras har det hänt mycket i truppen. Över en miljard kronor lades på spelarköp innan säsongen startade. Men det fortsätter att florera rykten om fler storspelare som ska till United.


De flesta är överens om att det behövs en försvarsgeneral men de senaste dagarna är det inte alls försvarare det har ryktats om.  Tre spelare har under dagen blivit omskrivna i engelska medier som potentiella värvningar. De är Thomas Müller, Morgan Schneiderlin och världens näst bästa spelare, Lionel Messi.

Hur mycket vi ska tro på dessa rykten kan diskuteras. En sak som dock är säker är att Manchester United har pengar som de inte är rädda för att spendera på klasspelare.

Manchester United är en av få klubbar i världen som har möjligheten att värva för stora pengar utan att behöva vara oroliga för Financial Fair Play.  

 

Swansea City

 

Papiss Demba Cisse med 9 mål än så länge i årets Premier League, finns med på Swansea Citys radar. Om Wilfried Bony lämnar under Januarifönstret är Swansea ivriga att få in Senegalesen som ersättare.

 

Liverpool


Att Mario Balotelli har floppat under sin tid i Liverpool är en underdrift. Han kan redan nu vara på väg bort från de Engelska öarna. Juventus ryktas vara intresserade av att låna den eviga talangen, med en köpoption i sommar på cirka 150 miljoner kronor.


Det ryktas även om spelare in för Liverpool. Alvaro Arbeloa kan vara på väg tillbaka till klubben han spelade för 2007-2009. Den snart 32 år gamla ytterbacken hade varit ett välkommet tillskott med sin vinnarmentalitet och erfarenhet nu när Steven Gerrard lämnar till sommaren.

 

Tottenham


Med Harry Kanes framfart i Tottenham under hösten har Emmanuel Adebayors minuter på plan blivit allt färre. Han ryktas nu vara på väg till Italien och Napoli. Alltså inte MLS som det ryktades om tidigare.

Adebayor har hittills denna säsong mäktat med 2 mål på 10 matcher i Premier League.

 

Done Deal

 

Crystal Palace har bekräftat värvningen av Yaya Sanogo på lån. Sanogo blir Alan Pardews första värvning som klubbens nya manager.


Källor: http://www.theguardian.com/football http://www.dailystar.co.uk/sport/football

http://www.express.co.uk/sport/football http://www.telegraph.co.uk/sport/football/ http://www.thetimes.co.uk/tto/public/football/


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rickard - 7 januari 2015 23:44

En knapp vecka har transferfönstret hunnit vara öppet i England men det börjar redan ske förändringar bland trupperna i Premier League.   Den före detta Barcelona-målvakten Victor Valdes som rönte stora framgångar i Katalonien ska enligt uppgifte...

Av Rickard - 22 december 2014 22:57

Stoke hade förhoppningar om ännu en skräll efter att denna säsong redan besegrat lag som Manchester City, Arsenal och Liverpool. Men hoppet på Britannia Stadium släcktes snabbt efter att John Terry redan i den andra matchminuten gett sitt Chelsea led...

Av Rickard - 27 november 2014 14:16

Tre raka förluster i Premier League och illa ute i Champions League efter att ha tappat en 2-1 ledning de sista minuterna mot Ludogorets från Bulgarien. Säsongen har inte alls startat som supportrarna hade förväntat sig men hur mycket kan de begära e...

Av Rickard - 25 oktober 2014 14:27

Imorgon söndag möts rivalerna Manchester United och Chelsea på Old Trafford. Båda lagen har dragits med skador och avstängningar inför denna match så jag redogör läget i trupperna inför den stundande stormatchen.   Chelsea   Chelseas skytteku...

Av Rickard - 16 oktober 2014 16:05

12 500 svenska kronor, ja det är vad det kostar om du vill ha ett säsongskort på Emirates Stadium för att följa Arsenal under en hel säsong, som billigast. Vill du ha de bästa platserna på arenan kan det kosta så mycket som 24 700 kronor för att följ...

Presentation


En blogg som riktar in sig på Fotboll med Engelska Premier League i fokus.

Twitter:
@R_Korell
@plfotbollblogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bloggplatsen


Skapa flashcards