Alla inlägg den 17 augusti 2014

Av Rickard - 17 augusti 2014 10:54

Första förlusten i en hemmapremiär på 42 år för Manchester United, van Gaal har mycket att jobba med de närmsta veckorna, framför allt på transfermarknaden.


Swansea stod för en stark insats på Old Trafford, det ska man inte ta ifrån dom, deras låga försvarsspel fungerade utmärkt då United spelade runt bollen i backlinjen. Centrala mittfältet med Herrera och Fletcher var för statiskt och det var ingen av dom som vågade slå den avgörande passningen, där saknades Carrick, som är en mästare på att slå ut en hel lagdel med en passning.

Samtidigt hade dom det inte lätt då avsaknaden av rörelse och löpningar bland de offensiva spelarna lös med sin frånvaro.


Swanseas klack sjöng ironiskt "he'll be sacked in the morning" riktat mot Uniteds nya manager Louis van Gaal, så illa är det inte såklart, men det behövs nyförvärv.

Framför allt i backlinjen märktes det tydligt att det saknas en ledare, Vidic är inte den spelare han en gång var men hade han spelat kvar i United hade Swansea inte tillåtits att göra två mål.


Louis van Gaal sa i en intervju efter matchen att de letar försvarare och det är dags för Ed Woodward att öppna plånboken om de vill ha något med toppstriden att göra denna säsong.


---------------------


Det är två intressanta matcher som spelas idag, Liverpool-Southampton 14.30 och Newcastle-Manchester City 17.00


Southampton som har tappat halva sin startelva sedan förra säsongen får en tuff uppgift borta på Anfield, mot ett Liverpool som det ska bli intressant att se hur mycket förlusten av Luis Suarez påverkar.


Liverpool har endast vunnit 3 av sina 10 senaste hemmapremiären och just Southampton var, tillsammans med Chelsea, de enda lagen som slog Liverpool på Anfield i Premier League förra säsongen.


Rickard



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


En blogg som riktar in sig på Fotboll med Engelska Premier League i fokus.

Twitter:
@R_Korell
@plfotbollblogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bloggplatsen


Ovido - Quiz & Flashcards